услуги

кои сме ние

За нас

Викели Прилеп е реномирана компанија која постои од 1991 година. Основен фактор за успехот на Викели е можноста за изработка на специфичен производ за Вашите потреби. Нашиот креативен дизајнерски тим е спремен за секој предизвик: сувенири, пехари, медајли, статуетки, се за да се задоволат пребирливите вкусови на купувачите.


Викели Прилеп е реномирана компанија која постои од 1991 година. Основен фактор за успехот на Викели е можноста за изработка на специфичен производ за Вашите потреби. Нашиот креативен дизајнерски тим е спремен за секој предизвик: сувенири, пехари, медајли, статуетки, се за да се задоволат пребирливите вкусови на купувачите.

Прочитај повеќе

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into

Прочитај повеќе

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into

Прочитај повеќе
Нашата работа

Факти за нас

798

Cups Consumed

1237

Реализирани проекти

54871

Lines of Code

7503

Задоволни клиенти

Нашите производи

портфолио

Погледнете го нашето портфолио во кое се претставени нашите најдобри производи.

 • Сувенири

  Портфолио
 • Икони

  Портфолио
 • Плакети

  Портфолио
 • Медали

  Портфолио
 • Статуетки

  Портфолио
 • Пехари

  Портфолио

контакт

Телефон: (389) 48 411 770
Локација: 22 Марксова. 7500 Прилеп, Р.Македонија
Лоцирајте не на мапа