услуги

Примарна дејност на Викели е дизајнирање, креирање, изработка и производство на пехари, статуетки, медали, плакети за одбележување на врвни достигнувања во спортските натпреварувања, како и во секојдневните животни активности и достигнувања. Нашиот стручен и професионален тим има големо искуство во создавање на персонализирани трофеи и награди за Вашите потреби за кои се користи современа технологија.

кои сме ние

За нас

Основен фактор за успехот на Викели е можноста за изработка на специфичен производ за Вашите потреби. Нашиот креативен дизајнерски тим е спремен за секој предизвик: сувенири, пехари, медајли, статуетки, се за да се задоволат пребирливите вкусови на купувачите.


Викели Прилеп е реномирана компанија која успешно работи повеќе од две децении на регионалниот пазар. Примарна дејност на Викели е дизајнирање, креирање, изработка и производство на пехари, статуетки, медали, плакети за одбележување на спортските настани. Нашиот стручен и професионален тим има големо искуство во создавање на персонализирани трофеи и награди за Вашите потреби. Процесот на

Прочитај повеќе

Нашата визија е Викели Д.О.О.Е.Л да стане лидер во создавање на високо квалитетни персонализирани трофеи и награди во Македонија па и пошироко во регионот. Нашиот постојан труд за усовршување нé води кон нашата цел – да бидеме пример за надминати очекувања на вредноста на производот и услугата. Добрата позиција на пазарот ја прави оваа компанија

Прочитај повеќе

Нашата мисија е постојано работење на македонскиот пазар и интегрирање на меѓународниот пазар, создадавање на мотивирачки услови за работа на своите вработени,  да ја одржиме позицијата на конкурентност во нашата дејност во Македонија и да создадеме чувство кај клиентите за доверлив и сигурен партнер. Нашата цел е да бидеме препознатливи во областа на производство на

Прочитај повеќе
Нашите производи

портфолио

Погледнете го нашето портфолио во кое се претставени нашите најдобри производи.

 • Белетристика

  Книги

  Портфолио
 • Пехар чаша со статуетка

  Пехари

  Портфолио
 • Медали

  Медали

  Портфолио
 • Статуетка ракометар

  Статуетки

  Портфолио
 • Плакета во плишена кутија

  Плакети

  Портфолио
 • Икона Пресвета Богородица

  Икони

  Портфолио
 • Сувенири

  Портфолио

Печати
Фискални апарати
Канцелариски материјали
Училишен прибор
Пехари комвинација
Плакети
детска литература
Белетристика

контакт

Локација: 22 Марксова. 7500 Прилеп, Р.Македонија
Лоцирајте не на мапа