Примарна дејност на Викели е дизајнирање, креирање, изработка и производство на пехари, статуетки, медали, плакети за одбележување на врвни достигнувања во спортските натпреварувања, како и во секојдневните животни активности и достигнувања.

Нашиот стручен и професионален тим има големо искуство во создавање на персонализирани трофеи и награди за Вашите потреби за кои се користи современа технологија. Процесот на изработка започнува од комплетен дизајн на производот за кој се користи современа технологија и високо квалитетни материјали за да се добие готов производ.

Нашето знаење, искуство и експертиза е најдобро на пазарот, кое ви дава доверба да купите токму од нашата компанија.