Викели Прилеп е реномирана компанија која успешно работи повеќе од две децении на регионалниот пазар. Примарна дејност на Викели е дизајнирање, креирање, изработка и производство на пехари, статуетки, медали, плакети за одбележување на спортските настани.

Нашиот стручен и професионален тим има големо искуство во создавање на персонализирани трофеи и награди за Вашите потреби. Процесот на изработка започнува од комплетен дизајн на производот за кој се користи современа технологија и високо квалитетни материјали за да се добие готов производ.

Нашето знаење, искуство и експертиза е најдобро на пазарот, кое ви дава доверба да купите токму од нашата компанија.