Медали
Портфолио

Медали

Нашето портфолио од медали е збогатено и со посебна серија на медали наречена “ЗА НАЈ…”. Овој вид на награда/признание претставува посебен знак на внимание, пред се во спортските достигнувања, како и во секојдневните животни достигнувања.

Каталогот “Медали ЗА НАЈ…” може да го погледнете овде.

Во продолжение погледнете ја нашата богата галерија од останатите форми на медали.