Фискални апарати
Други дејности

Фискални апарати

Викели Дооел Прилеп, сервисен центар на Акцент Дооел Скопје, врши продажба и сервисирње на сите фискални уреди: Synergy SY55, Synergy SY250, Synergy SY46, Synergy PF550,Synergy PF700.