Училишен прибор
Други дејности

Школски прибор

Книжарницата на Викели рсполага со голем избор на школски прибор од познатите брендови: Pelikan, Giotto, School, Junior, како и од популарните Disney ликови: Мини, Мики, Фрозен…

Погледнете ја нашата галерија од школски прибор: