Печати

Печати

За успешно деловно работење потребен ви е ефикасен и квалитетен печат кој ќе ја одбележи Вашата професионалност. Изработуваме печати, штембили, суви жигови со најсовремена ласерска технологија. Нарачајте на: 070/33 22 66, 048/411-770 Погледнете ја нашата богата галерија:

Училишен прибор

Школски прибор

Книжарницата на Викели рсполага со голем избор на школски прибор од познатите брендови: Pelikan, Giotto, School, Junior, како и од популарните Disney ликови: Мини, Мики, Фрозен… Погледнете ја нашата галерија од школски прибор:

Белетристика

Белетристика

Викели располага со голем избор на белетристика за сечиј вкус. Достапни се повеќе издавачки куќи како на пример: Матица, Издавачки центар – ТРИ, Сакам  книги, Култура, Антолог, Бата Прес, Или-Или… и многу други. За повеќе информации јавете се на 070/33 22 66. Погледнете ја нашата богата галерија од книги: