Белетристика

Книги

Викели располага со голем избор на белетристика за сечиј вкус. Достапни се повеќе издавачки куќи како на пример: Матица, Издавачки центар – ТРИ, Сакам  книги, Култура, Антолог, Бата Прес, Или-Или… и многу други. За повеќе информации јавете се на 070/33 22 66. Погледнете ја нашата богата галерија од книги:

Медали

Медали

Нашето портфолио од медали е збогатено и со посебна серија на медали наречена “ЗА НАЈ…”. Овој вид на награда/признание претставува посебен знак на внимание, пред се во спортските достигнувања, како и во секојдневните животни достигнувања. Каталогот “Медали ЗА НАЈ…” може да го погледнете овде. Во продолжение погледнете ја нашата богата галерија од останатите форми на